instagram facebook facebook
home

Stoffen en Gordijnen

WINDT interieur heeft een groot assoriment aan stoffen voor (vouw)gordijnen, inbetweens, meubelstoffering en kussens. Er zijn zoveel kleuren, materialen en dessins dat het vaak moeilijk is een keuze te maken. Een goed advies afgestemd op uw wensen is vanzelfsprekend. Een bezoek bij u thuis, met de in de winkel gekozen stalen, is voor ons van groot belang. Ter plekke kan een bepaalde kleur of dessin namelijk anders uitkomen dan u had verwacht. De lichtval, maatvoering en de combinatie met uw bestaande inrichting zijn hierbij van invloed. Tevens meten wij tijdens dit bezoek alles vakkundig in. Dit draagt bij tot een goed eindresultaat. De merken die wij onder andere verkopen zijn:

ZINC - ROMO - CHRISTIAN FISHBACHER - WIND - VILLA NOVA - CHIVASSO - CASAMANCE - CARLUCCI - KENDIX - VANO - ARTELUX - JAB - PLOEG

Gordijnen ontwerpen

Bij WINDT interieur is het mogelijk om zelf je een gordijnen te ontwerpen en te bestellen. Als je de stappen doorloopt kun je uiteindelijk jouw ideale gordijn als offerte uitprinten. Als je dit dan meeneemt naar de winkel wordt jouw gordijn bestelt. Handig om thuis, op je eigen gemak een gordijn uit te zoeken en hiervan gelijk een offerte te krijgen! Klik op een van de buttons, linksboven in onderstaande interactieve afbeelding, om te beginnen met de online Gordijn Designer van Vadain.