instagram facebook facebook
home


Raambekleding

WINDT interieur heeft een groot assortiment aan raambekleding, zoals duette, plissé, vouw- en rolgordijnen, jaloeziën en lamellen. Elk type raambekleding heeft zijn eigen eigenschappen en uitstraling, bij een bezoek aan onze showroom kunnen we u hier meer over vertellen. Een leuke en informatieve website over duettes vind u hier

Vouwgordijnen

Kent u al de eindeloze mogelijkheden van vouwgordijnen. Er zijn zo veel combinaties te maken dat u onze showroom zeker even moet bezoeken. Wij laten u dan de rijke uitstraling zien van zijde of misschien wat stoerder met linnen. Natuurlijk goed afgestemd op uw woonsfeer. Wij helpen u graag de juiste combinatie te maken.

Voor meer afbeeldingen van projecten waarin wij diverse soorten hebben toegepast verwijzen wij u graag naar onze Pinterest pagina.

Wood & Washi

WOOD & WASHI is een pionier in het maken van moderne raambekleding op basis van Japans papier en hout. Geïnspireerd op het culturele erfgoed van Japan: Washi, handwerk en de functie van de Shoji-scheidingswanden.

Washi, Japans papier, is lichtdoorlatend en verkrijgbaar in zichtsluitende en transparante varianten. Washi zorgt voor een natuurlijke lichtinval en de verschillende Washi-soorten zijn leverbaar met enkel een onderlat of kunnen worden onderverdeeld door de kenmerkende baleinen. Functionaliteit en esthetiek komen samen op het hoogste niveau.

Wij zijn onder andere dealer van Sunway en Wood & Washi