instagram facebook facebook
home
Heeft u recent een nieuw huis of appartement gekocht? Of wilt u uw huidige woning opnieuw inrichten of verbouwen? Bij WINDT Interieur bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u ondersteunen in het maken van keuzes voor zowel de indeling en toe te passen meubels als de vloer- en raamafwerking. Door onze persoonlijke werkwijze begeleiden wij u van ontwerp tot realisatie.


Kennismaken

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Geheel vrijblijvend inventariseren wij uw wensen en ideeën. Door deze wensen met u door te nemen hebben wij een duidelijk beeld wat u voor ogen heeft. We zullen uitleggen hoe wij werken en wat u van ons kan verwachten. Voor dit gesprek vragen wij u om een plattegrond van de woning en wat foto’s mee te nemen.

Ontwerp

WINDT Interieur ontwerpt en realiseert creatieve en verrassende interieurs. Voor een passend ontwerp maken wij zowel plattegronden en aanzichten als 3D visualisaties. Door de beoogde ruimte in 3D te visualiseren worden bepaalde ontwerp keuzes verduidelijkt. Hierbij zullen we tevens een materialen- en meubelvoorstel presenteren. In onze showroom hebben wij diverse modellen staan en vindt u een ruime keuze aan stoffen en materialen. Zo komen we samen tot een sfeervol geheel.

Realisatie

Wij kunnen u ondersteunen bij de realisatie van het ontwerp. Wij nemen hierbij onder andere de planning op ons en de uiteindelijke uitwerkingen en begeleiding van de verbouwing. Indien er bouwkundige wijzigingen moeten worden gerealiseerd zullen wij dit met onze architect bespreken. Wij hebben een netwerk van aannemers, schilders/stukadoors, interieurbouwers en een elektrotechnicus.

Maak kennis met Cindy Wessels | Interieurvormgever

‘Het creatieve proces, de uitwerking van het ontwerp en de uiteindelijke realisatie maakt ons werk zo uitdagend. Als interieurvormgever ben je continue bezig om de wensen van de klant te vertalen, een sfeervol geheel te creëren en de ruimtes optimaal te benutten. Een nauwe samenwerking met de klant is daarom erg belangrijk. Geen enkel ontwerp is hetzelfde, want iedere klant is anders.

Door vroeg in het traject bepaalde indelingskeuzes te maken kan een ruimte verrassend uitpakken. De 3D visualisaties verduidelijken en helpen u met het maken van keuzes. Een creatief en persoonlijk interieurontwerp op maat.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.