instagram facebook facebook
home

DE DONK

28/01/23 - Een bank met een uniek vormgegeven frame met sierlijke pootjes en een heerlijk zitcomfort. Gecombineerd met een prachtig karpet van Millenerpoort en een comfortabele fauteuil van KFF. Een evenwichtige en sfeervolle zithoek.

Toegepaste merken: HARVINK | MILLENERPOORT | KFF | LOUIS POULSEN | SUDBROCKlijn

MOOOI

20/12/22 - De Heracleum hanglamp van MOOOI heeft een verfijnd en elegant design geinspireerd door de Heracleumplant. De hanglamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Een verfijnde lamp met een sfeervol licht.lijn

Ontwerp en realisatie | appartement Elka

10/10/22 - Een eigentijds, sfeervol en uniek interieur. Na intensief contact met de klant en diverse 3D visualisaties hebben wij het gehele ontwerp van hun nieuwbouw appartement mogen vormgeven en realiseren. Van de meubels tot de kasten, van de pvc vloer tot de gordijnen en van de verlichting tot het schilder- en behangwerk.

Toegepaste merken: HARVINK | BREE'S NEW WORLD | SUDBROCK | JAB ANSTOETZ GROUP | KENDIX | Casamance

Een overzicht met meer foto's kunt u hier downloaden. lijn

Binnenkort in de winkel

01/09/22 - De bank Armslag en de fauteuil Tipi van Harvink; een speelse en moderne combinatie (De werkelijke stoffering wijkt enigszins af van de foto).

lijn

BAAI // bank met een zachte uitstraling

15/07/22 - Nieuw in de collectie bij Harvink en nu te bezichtigen in onze winkel! De afgeronde kiezel vormen van de kussens en poten geven het ontwerp een zachte uitstraling en passen uitstekend bij het ronde karpet met spiraal en de elegante fauteuil.

Toegepaste merken: HARVINK | MILLENERPOORT | BREE'S NEW WORLD | JAB ANSTOETZ GROUP | LOUIS POULSEN

lijn

Doppio Smal Spiral

31/05/22 - De Doppio Smal Spiral is een uniek getuft karpet in een cirkel, vierkant of rechthoek waarbij het middelpunt op elke willekeurige plek gemaakt kan worden. Alle kleurcombinaties kunnen worden samengesteld uit een groot kleurenpalet, passend bij uw interieur.

lijn

Ontwerp en realisatie | woning in Lisse

29/03/22 - De realisatie van ons ontwerp voor een waterwoning in Woonhaven Elka in Lisse is volop aan de gang. Er is inmiddels al een hoop gesloopt en weer opnieuw opgebouwd om ons interieurontwerp werkelijkheid te laten worden. Binnenkort meer over dit project.lijn

Ontwerp en realisatie | woning Hillegom

16/02/22 - Recentelijk hebben wij de benedenverdieping van deze woning vormgegeven en gerealiseerd. Een sfeervol en warm interieur waarbij alle elementen naadloos op elkaar aansluiten. In samenwerking met onze externe partijen hebben wij het gehele project gerealiseerd en begeleid; van de vloer tot het schilderwerk en van de meubels tot aan de (maatwerk)kasten. Dit heeft de klant als zeer prettig ervaren.

Toegepaste merken: HARVINK | SUDBROCK | MILLENERPOORT | KENDIX | ARTElijn

Nieuw project - Wood and Washi

20/05/2021 - Recent een huis opgeleverd waar wij diverse raamsystemen voor onze rekening hebben genomen. De Rollo rolgordijnen van Wood&Washi passen perfect bij de strakke en moderne vormgeving van de woning. Het Washi papier zorgt voor een natuurlijke lichtinval en de kenmerkende zwarte baleinen combineren goed met de zwarte kozijnen. Een harmonieus en sfeervol geheel.

Toegepast merk: Wood & Washi

lijn

Winkel op afspraak geopend

24-02-2021 - Vanaf 3 maart zijn wij weer op afspraak geopend. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de RIVM richtlijnen.

Maak een afspraak met ons en wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0252 416449 of u kunt een mail sturen naar info@windtinterieur.nl

Het uitleveren, bezorgen en plaatsen kan gewoon blijven doorgaan, ons houdend aan de aanwijzingen van het RIVM betreffende hygiëne en afstand. We proberen op deze manier de levering van bestelde goederen op een veilige manier voor u en ons te continueren. Helaas kan het voorkomen dat bestelde goederen vertraging oplopen. U wordt hiervan op de hoogte gebracht indien dit zich voordoet.

lijn

Werkplek

07-11-2020 - Een functionele en sfeervolle werkplek gecreëerd bij een klant. De combinatie van het bureau van Sudbrock en de stofkeuze van de stoel van KFF sluiten naadloos op elkaar aan.

Toegepaste merken: SUDBROCK | KFFlijn

Huisshow Harvink - Sudbrock - Vakbeurzen

28-09-2020 - Harvink gaf dit jaar in hun hernieuwde showroom een huisshow en presenteerde enkele nieuwe modellen, waar wij binnenkort meer van zullen laten zien. Wij zijn erg enthousiast! Door zowel de nieuwe als de bestaande modellen, met nieuwe meubelstoffen, zijn we weer blij verrast.Tijdens onze bezoeken hebben wij een mooie collectie aan behang, gordijnstoffen en karpetten gezien. Je ziet tegenwoordig veel botanische prints terug, zowel in gordijnstoffen als in behang. Genoeg nieuwe ideeën om toe te passen!

We konden helaas niet naar de huisshow van Sudbrock i.v.m. het coronavirus. Gelukkig is onze vertegenwoordiger er nog om foto’s en ideeën naar ons door te sturen. Nieuw in de collectie is een (tv-) meubel met een openhaard erin verwerkt. Enige tijd geleden hebben wij dit al bij een klant kunnen toepassen. Praktisch, sfeervol en een echte eyecatcher.

HARVINK | WOONINDUSTRIE | ETC | SUDBROCK | KFF | FLOSS | MILLENERPOORTlijn

SALElijn

Ontwerp en uitvoering appartement Elka Lisse

14-05-2020 - Wordt dit uw appartement of wilt u een nieuwe inrichting van uw huidige woning? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en vormgeving van uw interieur. Met onze persoonlijke werkwijze begeleiden wij u van ontwerp tot realisatie. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek in onze zaak.lijn

Realisatie bovenappartement Sassenheim

14/04/20 - Onlangs hebben we een bovenappartement in Sassenheim vormgegeven en gerealiseerd. Een strak interieur met zwarte accenten zoals de trap, deur, maatwerk vitrinekast en het frame van de bank. We hebben dit in samenwerking met gerenommeerde bedrijven uitgevoerd, voor zowel het schilderwerk als het maatwerk in het appartement.

Toegepaste merken: HARVINK | SUNWAY | BELID | MUNKCARPETS | ROMOlijn

Garderobe en inloopkast

17/02/20 - Recent hebben we een appartement opgeleverd met onder andere een walk-in closet met schuifdeur en een verlaagd plafond met led-verlichting, een ingebouwde garderobe en sideboard van Sudbrock. Ook hebben we een elektrisch rolgordijn met RTS bediening geplaatst.lijn

Praktijk voor fysiotherapie

20/01/20 -lijn

Nieuwe collectie Chivasso

06/12/19 - Chivasso heeft een nieuwe collectie van stoffen uitgebracht, de ‘Garden Route’. Geïnspireerd door de Afrikaanse natuur. Expressief bedrukte stoffen in combinatie met minimalistische meubelstoffen.lijn

Noteborn en WINDT interieur

12/10/19 - Binnenkort ook bij ons in de winkel te zien; Noteborn. Een internationale fabrikant van maatwerk kasten en interieur oplossingen. Maatwerk kledingkasten, garderobekasten, inloopkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten, bedden etc. Noteborn levert kasten op maat, ook voor schuine wanden, hoekjes of bijvoorbeeld aflopende daken.

Komt u gerust langs voor meer informatie.

lijn

Nieuwe bank De Donk

31/09/19 - De zomer uitverkoop is voorbij en de nieuwste collectie van Harvink staat in de etalage. Een stijlvolle en comfortabele bank en fauteuil. Wij zijn er blij mee!


lijn

Meubels van Mueller

06/06/19 - Van de firma Mueller die is gespecialiseerd in metalen meubelen hebben we een aantal meubels opgenomen. Eigentijds en eigenwijs. Met een knipoog naar de jaren zestig. Kijk voor inspiratie op: Mueller moebel
lijn

Een mooi nieuw appartement in een bosrijke omgeving

23/04/19 - Na intensief overleg en diverse 3d presentaties in onze showroom, is een ontwerp gerealiseerd die beantwoorde aan de vraag van de klant, het fijne contact wederzijds heeft daar zeker aan bij gedragen. Ook hebben wij de begeleiding en realisatie van het stuuk, schilder, behangwerk, maatwerkkasten en koven op ons genomen. Het ontzorgen heeft de klant als zeer comfortabel ervaren.

Toegepaste merken: HARVINK | ELITIS | CHIVASSO | BELID | CARLUCCI | MUNKCARPETS | SUDBROCK


lijn

WINDT interieur op Instagram

15/02/19 - Wij zijn nu ook te volgen op Instagram! We plaatsen hier mooie foto's, updates over projecten, maar ook een kijkje achter de schermen in onze winkel!.
lijn

WINDT interieur 35 jaar

08/11/18 - WINDT interieur bestaat 35 jaar in Lisse, dit vieren wij graag met u zaterdag 24 november.

Als u er toch bent, onze vernieuwde collectie is het bekijken waard. Speciale aandacht voor de introductie van het Japanse meubelmerk Conde House.
lijn

Zit-slaapbanken LUMC

21/05/18 - De eerste levering is zo?n succes dat WINDT interieur ook de 2e levering van 16 Prachtige zit-slaapbanken van HARVINK geleverd heeft in het nieuwe geboortecentrum LUMC leiden
lijn

Duette Color on Demand Shades

14/04/18 - Blij zijn wij met de nieuwe collectie van Sunway: de Duette Color on Demand Shades. Bij deze collectie heeft u keuze uit 800+ kleuren en daardoor vindt u altijd de kleur die bij uw interieur past. Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze of u een lichtdoorlatend of een verduisterend product wenst.

Nieuw! De lamel is 45 mm breed. Duette Color on Demand wordt standaard geleverd met een eindloos koordbediening. Ook bij deze collectie kunt u voor een groot aantal uitvoeringen of bedieningen kiezen. Denk aan Top Down/Bottom up of Power Touch.

De Power touch optie is t/m 31 mei 2018 gratis.lijn

Grote patronen in interieur

24/03/18 - In het aanbod van interieur stoffen zien we steeds vaker grote patronen verschijnen, sommige als ware schilderijen. Deze stoffen kunnen gebruikt worden als paneel, in-between of vouwgordijn. Dit voorbeeld van een vouwgordijn met een stof van Artelux, onlangs geplaatst bij een klant, laat zien dat een stof met een groot patroon een zeer decoratieve functie kan hebben.lijn

Actie van Harvink: de Uncle Sam Retrolijn

Nieuwe collectie

11/09/17 - Na een heerlijke zomertijd met de gebruikelijke opruiming van een aantal showroommodellen, zijn wij weer toe aan een nieuwe styling van onze winkel. De komende maand staat daarom in het teken van het bezoeken van diverse beurzen waar we nieuwe collecties bekijken en inkopen, zodat we helemaal klaar zijn voor de oktober woonmaand. Alvast een voorproefje: de bank Kesper van Harvink in een moderne kleur stof staat vanaf volgende week in onze showroom.

Daarnaast zijn we met een aantal mooie projecten bezig waarin we betrokken zijn bij het herinrichten en verbouwen van het gehele interieur, twee ervan worden deze maand opgeleverd. Foto’s van deze projecten zult u spoedig op onze site kunnen bewonderen, dus genoeg redenen om ons te blijven volgen!
lijn

Felicitaties

06/07/17 - Hierbij willen we onze stagiaire Cindy Wessels feliciteren met het behalen van het eerste jaar interieur vormgeving aan de Thomas-More hogeschool te Mechelen. Haar eindproject omvat het ontwerp van een vakantiewoning in Zuid Frankrijk. De maquette en presentatie posters staan momenteel in onze winkel!
lijn

Actie De Kaap
lijn

Net binnen!


De PS10 van Müller

Klik hier voor de website van Müller.

lijn

Aanbieding van Harvinklijn

de Helsinki van JBstyle

30/11/16 - JBstyle heeft een nieuwe fraaie, stijlvolle bank uitgebracht; de Helsinki. De zitmeubelen van JBstyle worden in Nederland gefabriceerd en kenmerken zich door hun hoge zitcomfort en de uitgebreide keuzemogelijkheden als het gaat om de afmetingen, vorm en bekleding. Bij elk zitmeubel is de zithoogte en diepte naar uw wens aan te passen zodat u altijd verzekerd bent van een goede en comfortabele zit.

Op de flyer is de bank afgebeeld met de Fokus kast van Sudbrock.lijn

Een berichtje in de krant..

01/09/16 - In het Haarlems Dagblad van afgelopen maandag staat een leuk berichtje van een van onze klanten vermeld. We krijgen een dikke duim voor onze service. Bedankt voor het ongevraagd positieve bericht Ans Jansen!lijn

Nieuwe winkel en collectie

09/06/16 - Vanaf 1 augustus gaan we drie weken dicht om onze winkel een nieuwe en frisse uitstraling te geven. De winkel krijgt lichte kleuren en een strakke betonnen gietvloer. Op zaterdag 20 augustus openen we onze vernieuwde winkel met een nieuwe collectie meubelen, zonwering, karpetten, gordijnen en tapijten.

lijn

Nieuwe uitstraling

12/05/16 - Onze bedrijfsbus heeft een nieuwe uitstraling gekregen, met aan de zijkant ons logo en een grote afbeelding!lijn

Woning in Lisse opgeleverd

31/03/16 - Zojuist hebben we een woning opgeleverd waarbij we het gehele interieur aangepakt en vernieuwd hebben. De oude indeling had een smalle aparte keuken met daarnaast in de woonkamer een inpandig balkon. Omdat de bewoners geen behoefte hadden aan deze buitenruimte hebben we deze bij de woonkamer gevoegd. Hierdoor werd het mogelijk een open keuken met een groot kookeiland en bar te realiseren. Daarnaast is de badkamer vernieuwd en van een andere indeling voorzien, hebben we een aantal maatwerkkasten geleverd en is de woning van tapijt, PVC parketvloer, verlichting, gordijnen, behang en meubels voorzien. Het totaalplan is door ons ontworpen en uitgevoerd. Erg mooi geworden vinden wij.lijn

Mooie nieuwe gordijnstoffen

14/01/16 - De nieuwe collectie gordijnstoffen van Jab, Casamance en Chivasso zijn binnen. Prachtige rijke kleuren en dessins, kom ze bewonderen en laat u adviseren in onze winkel!lijn

Nieuwe collectie meubelen

17/09/15 - De showroom uitverkoop was een succes, we hebben veel mensen blij kunnen maken met een mooie bank of fauteuil. Om de etalage weer goed te vullen hebben we een aantal nieuwe modellen in onze collectie opgenomen. Hierbij een voorproefje van meubels die we binnenkort binnenkrijgen!

lijn

Korting op showroommodellen

09/07/15 - WINDT interieur heeft in de maanden juli en augustus showroommodellen van diverse banken en fauteuils in de aanbieding met kortingen tot wel 50% De eerste bank is al verkocht!lijn

Vintage Patchwork karpetten

21/05/15 - WINDT interieur heeft een ruime collectie van Vintage Patchwork karpetten. Onlangs hebben we hier de Bobohemian en The Silver Lining collection aan toegevoegd. De karpetten zijn gemaakt van een mix van wol en katoen en zijn in meerdere afmetingen, kleuren en dessins verkrijgbaar. Kijk op onze website voor een overzicht.lijn

Pied-de-poule

17/04/15 - In de etalage hebben we momenteel een erg gaaf bekleede 3-zits bank staan. De zwart witte stof heeft een leren bies en een pied-de-poule (hanenvoet) patroon. Voor de bank staat een mooie vierkante stalen salontafel met een glazen blad en aan de wand hangt een originele handgemaakte patchwork karpet.lijn

Restyling

02/04/15 - Weer een mooie slaapkamer gerestyled! Met een tapijt van Desso, behang van Romo Black Label, In-between gordijnen van Villa Nova en vouwgordijnen met een stof van Artilux.

lijn

Sponsoring Marente

26/02/15 - ZWINDT interieur heeft onlangs een van de auto’s van zorgverlener Marente gesponsord. Deze auto’s worden gebruikt door de afdeling onderhoud en beheer en zijn voorzien van bedrijfslogo’s van bedrijven uit de omgeving. Ze zullen op de weg te vinden zijn tussen Leiden en Lisse, wellicht ziet u er een rijden!lijn

de 'Stoklamp' van Functionals

15/01/15 - Hij maakt al een tijdje deel uit van onze collectie, toch verdient deze lamp alle aandacht! De 'Stoklamp' van Functionals is opgebouwd uit een mooie combinatie van drie materialen: een stalen voet, een houten staander (stok) en een stoffen kap. Het bijzondere van deze lamp schuilt in het detail. Het elektrische draad is zichtbaar verdiept in de houten schacht waardoor het de verbinding vormt tussen de kap, staander en voet. De lamp is verkrijgbaar in het wit en in het zwart.

lijn

Eyecatcher

04/12/14 -
Zojuist hebben we een erg mooie fauteuil van Harvink binnen gekregen. De fauteuil heeft een klassieke vorm door de houten kuip en bekleed met een mooie stof van Kvadrat is het een echte eyecatcher! Verkrijgbaar in verschillende soorten hout, stof en leer. Er is ook een bijpassende voetenbank.lijn

Etalage showroom

02/01/23 - Een prachtige, kleurrijke combinatie tussen de iconische Armslag bank en de eigenwijze fauteuil Tipi van Harvink. Het ronde karpet en de linnen stof met een modern bloemmotief maken het geheel af!

Toegepaste merken: HARVINK | MONASCH BY BEST WOOL | LUCEPLAN | CHIVASSO
lijn

Laurel & Hardy

08/11/22 - Nieuw in de collectie bij Monasch by Best Wool. Een tijdloos en toch eigentijds karpet door de fijne, contrasterende verstrengeling van dikke en dunne garens refererend naar het iconische duo. Leverbaar in diverse kleuren en maten.lijn

Garderobe | Sudbrock

27/09/22 - Een stijlvolle en functionele garderobe. Door de innovatieve inrichtingssystemen van SUDBROCK zijn er oneindig veel mogelijkheden bij de vormgeving en afwerking. Of het nu om een ruime hal gaat of een smalle gang. Voor elke ruimte is er een oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder in onze winkel.

lijn

Ontwerp en realisatie | woning Hillegom

08/04/22 - Voor deze woning hebben wij het complete interieur van de begane grond ontworpen en tevens de realisatie verzorgd. Het op maat gemaakte plan is in lijn met de wensen van de klant; een evenwichtig, licht en minimalistisch interieur.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak in onze showroom.

Toegepaste merken: HARVINK | SUDBROCK | DE MUNK CARPETS | KENDIX | ARTE | WEVER&DUCRElijn

vloerlamp Panthella

20/01/22 - De Panthella vloerlamp (ook wel bekend als de Mushroom lamp) ontworpen door Verner Panton is een van Pantons grootste designinconen. De Panthella lamp past met zijn minimalistische en herkenbare vorm uitstekend in het hedendaagse interieur. Ook verkrijgbaar als tafellamp.

lijn

Monasch by Best Wool

02/12/21 - Nieuw in onze collectie: Monasch by Best Wool! Diverse kwaliteiten wollen karpetten in verschillende kleuren, maten en randafwerkingen. Alle Monasch karpetten kunnen op uw individuele wensen worden afgestemd

lijn

Traploper

23/06/21 - Afgelopen week een trappenhuis opgeleverd waar wij een prachtig zwart sisal tapijt van Cunera hebben toegepast. Dit sluit mooi aan bij het karakteristieke uiterlijk van de woning.

Toegepaste merken: CUNERA

lijn

Kunst

31/03/21 - Kunst maakt je interieur compleet. Van een groot kleurrijk schilderij tot een ingetogen miniatuur. Kunst geeft karakter aan uw interieur. In samenwerking met 'Het Grachthuisje' exposeren wij prachtige kunstwerken, passend bij onze etalage.lijn

Etalage

30/01/21 - Een sfeervolle combinatie van warm geel, grijs, blauw en groen.

De Splinter bank met stijlvol houten frame laat zich goed combineren met het handgeweven karpet en de salontafels met organische vorm. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Toegepaste merken: HARVINK | Sudbrock | DE MUNK CARPETS | BREE’S NEW WORLD | CHIVASSO
lijn

Traploper

28/11/20 - Recent een traploper met een zwart gebandeerde rand en zwarte traproede, refererend naar de bestaande vloer met band en bies, geplaatst door onze stoffeerder.

Toegepaste merken: DESSOlijn

Werkplek MELLINI

05/09/20 - Het draaibureau MELLINI van Sudbrock past in elke kamer. Het bureau kan snel getransformeerd worden tot een vergadertafel. Vaak toegepast in de woonkamer, een appartement of in een logeerkamer. Een ideaal bureau voor degene die momenteel veel thuiswerken.lijn

Eettafel Fier

13/06/20 - De ronde tafel Fier van HARVINK is ideaal voor een kleine eetkamer. De ronde vorm doorbreekt op een speelse manier de rechte lijnen in je interieur.
Keuze uit diverse maten en afwerkingen.lijn

Nieuwe zithoek

27/04/20 - Voor deze klant hebben wij de Kesper van Harvink in een moderne stof geleverd, passend bij de rest van het interieur. De zwart eiken poten van de bank sluiten mooi aan bij de twee salontafels van Bree’s New World.

Toegepaste merken: HARVINK | BREE’S NEW WORLDlijn

Zitbank Kadanz HARVINK

03/03/20 - Afgelopen week hebben we in Hoofddorp twee banken van HARVINK afgeleverd in een mooie stof van De Ploeg met een zwart frame, passend bij het bestaande karpet en de vloer.
lijn

Interieur ontwerp met Sudbrock, Foscarini en Elitis

28/01/20 - Voor onze klant hebben we een interieur ontwerp gemaakt waarin we met behulp van Sudbrock kasten de ruimte in tweeën gedeeld hebben. De lamp is van Foscarini en de muur is behangen met behang van Elitis.
lijn

Een kijkje in de woonkamer

27/12/19 - Penthouse compleet vormgegeven en gerealiseerd. Met een wandmeubel en tafel van Sudbrock, behang en gordijnen. In een eerder stadium hebben we de keramische tegels onder de eettafel doorgetrokken naar het grote terras.lijn

Realisatie appartementen de Waterkanten

25/09/19 - We zijn druk bezig met het inrichten van zes appartementen in plan de Waterkanten te Lisse. Een eerste inkijk met o.a. maatwerk koof met geïntegreerde rail, led spots en Wood&Washi rollo’s. Hang en staande verlichting van Belid. En inbetween gordijnen van Kendix.

Toegepaste merken: SUDBROCK / BELID / KENDIX / WOOD&WASHI

lijn

Nieuw van Sunway

22/05/19 - Van Sunway hebben wij een nieuwe collectie rolgordijnen binnen. Deze collectie biedt een grote keuze aan stoffen, stofkwaliteiten, kleuren, modellen en toepassingen. Steeds meer mogelijkheden om deze elektrisch te kunnen bedienen middels een accu geintegreerd in de buis van het systeem bij rolgordijnen tot 9m2.

Daarnaast hebben we rolgordijnen speciaal geschikt voor kunststof(draai-kiep) ramen; Perfect Fit. Het systeem is eenvoudig te monteren door toepassing van een magneetstrip. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de websitelijn

Nieuw in onze showroom

11/05/19 - De bank Amigo van BAAN. Deze bank met brede kussens valt op door zijn goede zitcomfort, smalle armen en ranken poten. Bekleed met een stof, die door een speciale afwerking, tegen een stootje en een vlekje kan. In verschillende opstellingen te verkrijgen.
lijn

Conde House

13/03/19 - Nieuw! Een uitschuifbare eettafel van Conde House. Sluit naadloos op elkaar aan. Een Japans merk die wij sinds kort in onze winkel presenteren. Komt u gerust eens kijken voor meer informatie.

lijn

IMM Beurs Keulen 2019, Harvink

30/01/19 - Begin januari was de jaarlijkse meubel- en keukenbeurs in Keulen. Harvink kwam met een aantal nieuwe modellen, bank De Donk, fauteuil Clip en stoel Fay. In de nieuwe bank De Donk rusten de kussendelen in het uniek vormgegeven frame. Fauteuil Clip is een nieuwe en typische Harvink fauteuil met herkenbaar frame aan de buitenzijde. En stoel Fay, met of zonder armleuningen, heeft een fantastisch zitcomfort door o.a. de verstelbare zitdiepte.

lijn

Binnenkort in de winkel

06/10/18 - De nieuwe eethoek van Harvink!
lijn

Mooi trappenhuis

09/06/18 - De vraag van de klant was een bestaand dubbel trappenhuis te restylen naar een chique lichte ruimte. Gerealiseerd; een door Ruud Groot op maat gemaakte trapleuning met een sleutelgat model en uit een stuk gebogen. In de onderkant is een led-strip gefreesd met een hotelschakeling, gerealiseerd door Kooiman elektrotechniek. Trapleuning, trapboom en hek ral 9005 zwart Het trappenhuis bekleed met een prachtige wollen moquette van Nouwens Bogaers. Ontwerp en realisatie WINDT interieur.
lijn

Aan tafel!!

12/05/18 - Slank ontwerp, fraai afgewerkt en moeiteloos uitschuifbaar tot 12 personen.
lijn

Salontafel Roma van ZEUS

30/03/18 - Nieuw! Een ronde stalen salontafel met gezandstraald glas van ZEUS.
lijn

Nieuw model Harvink

10-02-18 - Harvink heeft een nieuw model hoekbank: de Forum. Binnenkort te zien in onze winkel!
lijn

Nieuw binnen: KFF

20/12/17 - Het is gelukt! De prachtige stoelen van KFF zijn net binnengekomen, zodat onze showroom helemaal klaar is voor de Feestdagen. Samen met een nieuw model bank van Baan met bijbehorende poefjes vormt het met bijbehorend karpet een prachtig geheel. Zowel de stoelen als de bank zijn in diverse uitvoeringen stof/leder en frames te verkrijgen.

We wachten nog op de stoffen van Christian Fischbacher, waar we afgelopen week zijn geweest en een mooie collectie hebben uitgezocht.


lijn

Mooi interieur

22/07/17 - Onlangs hebben we een mooi interieur opgeleverd. We hebben gezorgd voor een nieuwe maatwerk kastenwand, meubels, raamdecoratie en vloerbedekking.

lijn

De Serif TV

14/06/17 - Vandaag zijn drie modellen van De Serif TV binnengekomen. De Serif TV doet niet mee aan de trend van het ultradunne scherm, het is als mooi object aanwezig dat beetgepakt en rondgedraaid kan worden. Het kan op een dressoir gezet worden maar het kan ook als toevoeging van uw zithoek op zijn eigen pootjes staan. Deze mooie design televisie is alleen te koop in interieurwinkels zoals de onze.

Meer informatie is hier te zienlijn

Nieuwe project foto's

20/04/17 - We hebben weer een aantal foto's van verschillende door ons ingerichte woningen aan onze Pinterest pagina toegevoegd.

klik hier om naar de pagina te gaanlijn

Showroom aanbieding Harvink en JB style

16/03/17 - Wegens de aankoop van een nieuwe collectie meubelen prijzen we twee banken en een fauteuil in onze showroom flink af:

Qwiek van Harvink
drie-zits bank, maten (l/b/h): 213 x 81 x 76
frame: geschuurd chroom
stof: Ploeg Nevada zuiver scheerwol
van € 2850,- voor € 1695,-

Collorado van JB Style
drie-zits bank, maten (l/b/h): 225 x 95 x 78
stof: pied-de-poule stof met leren bies
van € 3150,- voor € 1575,-lijn

Eerste generatie Windt’s woninginrichting

23/12/16 - Af en toe worden we verrast door een berichtje met een foto van een meubel waarop de naam Windt’s woninginrichting staat. Deze meubelen zijn gemaakt door de eerste generatie Windt die een woninginrichting / meubelmakerij aan de Wagenweg in Haarlem had. Inmiddels zijn wij de derde generatie met een interieur en advies winkel, het is voor ons daarom leuk om deze berichtjes te krijgen. Zo kregen we onlangs een berichtje uit Friesland en ëën uit het verre Hawaï.lijn

Kasten en dressoirs

20/10/16 - Omdat we nu al enige tijd een ruime collectie kasten en dressoirs van het merk Sudbrock in ons assortiment hebben is er een nieuwe pagina aan onze website toegevoegd;

klik hier om naar de pagina te gaan

Kijk vooral naar het filmpje onderaan de pagina!

lijn

Heropenings aanbieding

18/08/16 - Onze vernieuwde winkel is weer open. Met een nieuwe collectie meubelen, stoffen, tapijten, kasten en dressoirs.

Kijk op onze facebook pagina om het resultaat te zien!

lijn

Leuke actie van Harvink

02/06/16 - Harvink geeft je nu de gelegenheid om GRATIS een theatervoorstelling / concert / museum / festival naar keuze te bezoeken. Bij aanschaf van een Harvink meubel krijg je een 'visit and wonder giftcard' t.w.v. van €150,- cadeau.

Deze is te besteden voor een concert, theatervoorstelling of festival, de keus is helemaal aan jou!

Kijk voor meer info op de website

lijn

slaapbanken voor het LUMC

21/04/16 - WINDT interieur gaat aan GeboorteHuis Leiden, ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen LUMC en Alrijne Ziekenhuis Leiden, nieuwe slaapbanken leveren. In tegenstelling tot de traditionele slaapbank hebben we een meer moderne geadviseerd, namelijk de ‘Klapper’ van Harvink. Deze bank hebben we samen met Harvink ontwikkeld voor het LUMC. Een prachtige opdracht!Meer informatie over de Klapper vind u hier lijn

Zit- en slaapbank de "Klapper"

17/03/16 - De Klapper is een stoere en mooie bank die doordat hij uit te klappen is ook als ligbank te gebruiken is. Zowel als bank en als slaapbank biedt hij verrassend veel comfort. Een bank met veel karakter vinden wij!lijn

Bloom van Longbarn

22/01/16 - De karpetten van Longbarn maken al geruime tijd onderdeel uit van onze collectie en zijn door hun creatieve en kleurrijke uitstraling een eyecatcher in onze winkel. Longbarn is een Nederlandse leverancier van ambachtelijke vloerkleden waarbij het hele proces van ontwerp tot productie in Nederland plaats vindt. Het karpet Bloom is gemaakt van hoogwaardig scheerwol en is vervaardigd van een vervilte lont waarbij de draag een kleurverloop heeft. Hierdoor krijgt het kleed een unieke en kleurrijke uitstraling. Bloom is in meerdere kleuren en afmetingen te verkrijgen.

lijn

Maatwerk

22/10/15 - In een nieuw interieur met een andere indeling kan een maatwerkkast een mooie en praktische toevoeging zijn. WINDT interieur kan het ontwerp en de uitvoering verzorgen, zoals ook bij dit ruime appartement in Hillegom. In dit appartement is er in samenspraak met de klant, gekozen voor elektrisch bedienbare rijstpapieren rolgordijnen. Het rijstpapier geeft de vele hoge ramen een sfeervolle lichtwering. De grote maatwerkkast van 5 x 4 meter (grote televisie wordt nog geplaatst) staat voor een wand van vijf meter hoog en geeft de woonkamer meer sfeer en intimiteit.

lijn

Nieuw interieur

16/07/15 - Mensen super blij gemaakt met twee relax fauteuils, een bank en een fauteuil van HARVINK Collection en een originele vintage karpet!

lijn

Interieur advies

11/06/15 - Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is het geven van advies. Een kleurenplan, de indeling van uw kamer, bij de inrichting van uw woning moeten er belangrijke beslissingen genomen worden. Maak een afspraak met ons en wij helpen u tegen een vast tarief op weg. Wanneer u besluit de order bij ons te plaatsen brengen wij kosten van het advies in mindering op uw order.

lijn

Sierkussens

30/04/15 - Binnenkort bij WINDT interieur de grootste en mooiste collectie sierkussens van de bollenstreek van het merk Claudi. Meer informatie volgt!lijn

Showroom aanbiedingen

09/04/15 - WINDT interieur heeft een aantal showroom aanbiedingen met een finke korting! Zo hebben we een mooie klassieke fauteuil van JB Style, de MTC bank van Metropole by Baan en een stijlvolle fauteuil van Maries Corner. Kijk op onze aanbiedingen pagina voor meer informatie en de prijzen.

lijn

Slimme aanpassingen senioren appartement

19/03/15 - Vandaag hebben we een mooi senioren appartement opgeleverd waarin we de indeling hebben aangepast. Door slim om te gaan met de ruimte is er met behulp van maatwerkkasten een aparte slaap- en woonruimte ontstaan. Erg mooi geworden!lijn

WINDT interieur presenteert: de SLIM

14/11/14 - Daar is hij dan, de SLIM. Een bank uit eigen huis en dus door WINDT interieur ontworpen en in een Nederlandse fabriek gemaakt. De bank kenmerkt zich door strakke lijnen en een slank design en is zowel in leer als in stof verkrijgbaar.Uitgevoerd in een mooie en zware kwaliteit leer is de SLIM momenteel tegen een aantrekkelijke introductie prijs te verkrijgen voor 2.995 euro.lijn