instagram facebook facebook
home

WINDT interieur

Windt interieur, sinds 1983 gevestigd in Lisse.
Samen met onze medewerkers, volgen wij alle trends op de voet, zodat u een ruime keus heeft in onze exclusieve collectie meubels, kasten en dressoirs, stoffen, vloerbedekking, karpetten en raambekleding. Hierbij hoort vanzelfsprekend een goede advisering die geheel is afgestemd op uw woonsituatie en wensen. Het maatnemen vraagt vakkundigheid, daarom doen wij dit graag zelf. Wellicht overbodig te zeggen, dat wij met veel zorg uw opdracht uitvoeren en pas tevreden zijn als u dat ook bent.

Advies op locatie

Advies in uw woning is een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Zo kunnen wij samen met u de gekozen stalen in uw woning beoordelen en het geeft ons een goed beeld van uw wensen. De praktijk leert dat er tijdens zo’n bezoek meerdere ideeën en mogelijkheden ter sprake komen.

Uitvoering en plaatsing

De plaatsing en stoffering wordt verzorgd door onze vakkundige medewerker Marco van der Steen. Maatwerk kasten worden geplaatst in samenwerking met onze meubelmaker. Vanzelfsprekend met zorg en respect voor uw woning, zodat u graag bij ons terugkomt.