twitter facebook facebook
home
de Armslag van Harvink

de hoekbank "Forum" van Harvink

de Fier eetkamer tafel met Duck stoelen van Harvink

Zitmeubelen

WINDT interieur verkoopt meubelen van diverse merken en onze uitgebreide keuze in meubelstoffen geeft u de mogelijkheid uw meubel een eigen stijl te geven. Wij adviseren u graag in de keuze van het model, de afmetingen en de stof.

Zitmeubel op maat
Een nieuwe fauteuil of bank koopt u niet alleen voor het model, het meubel moet naast het model vooral zitcomfort bieden. Wij passen de bank of fauteuil daarom graag aan op uw maat, een meubel kan op verzoek namelijk altijd hoger, lager of dieper gemaakt worden. Ook de hardheid van de kussens kan met u worden uitgezocht zodat er een meubel op uw maat en comfort wordt geleverd. Vraag naar de mogelijkheden in onze winkel.

WINDT Meubels

WINDT interieur heeft een aantal meubelen die door ons zelf ontworpen zijn en wij onder eigen merk verkopen; WINDT meubels. De SOFA en de SLIM zijn de bekendste modellen.

De SOFA Collectie
De SOFA collectie beschikt over verschillende modellen zoals banken, fauteuils en hokkers. Alle meubels in de SOFA Collectie zijn in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Voor de banken en fauteuil zijn ook sierkussens, een hokker en een hoofdsteun beschikbaar. Alle producten uit de SOFA collectie zijn verkrijgbaar in prachtige stoffen van hoogwaardige kwaliteit.

Onze merken

De merken die wij verkopen zijn onder andere;

Harvink
Conde Haus
Bree's New World
KFF
JB Style
Baan
Zeus Noto
Select Design meubelen
De Toekomst